СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ ВАРНА - ЗА НАС

Нашата Мисия

Заедно сме, защото вярваме в положителната екипна работа и знаем, че идеите, знанието и трудът на целия ни екип гарантират качествени услуги.Осигуряваме непрекъснато обучение и възможности за развитие на своите умения, способности и компетенции. Силно вярваме в коректните партньорски взаимоотношения и знаем, че това е цената на нашия успех.

Ние вярваме в персоналното отношение и силната връзка с нашите клиенти, защото знаем че само така можем да предоставим услуги от най-високо качество. А това е нашата цел!

Специализирани сме в осъществяването на цялостен счетоводен и финансов мениджмънт. Предлагаме пълна гама услуги в областта на счетоводство и финанси, бизнес консултиране, данъчно-правно консултиране, вътрешен и независим одит при стриктно спазване на Българското законодателство и защита интересите на нашите клиенти.

Нашите клиенти са български и чуждестранни фирми, различни по мащаб и опериращи в почти всички икономически сектори.

Разгледайте услуги, които предлагаме и/или ни се обадете, за да насрочим среща в удобно за вас време и преценете дали ние сме компанията, която ще Ви помогне да намалите своите разходи, да спестите ценно време и да насочите енергията и усилията си към управлението на Вашите бизнес идеи.

Свържете се с нас сега

Адрес

  • ул. Пловдив 27, 9000 Варна

  • Тел: +359 878 45 44 59

Счетоводни услуги Варна

Цялостно счетоводно обслужване на физически и юридически лица
© schetovodniuslugi-varna.com. Powered by Izrabotkanasait.