Bulgarian English German Greek Romanian Russian Spanish Turkish

Заедно сме, защото вярваме в положителната екипна работа и знаем, че идеите, знанието и трудът на целия ни екип гарантират качествени услуги.Осигуряваме непрекъснато обучение и възможности за развитие на своите умения, способности и компетенции. Силно вярваме в коректните партньорски взаимоотношения и знаем, че това е цената на нашия успех.

Ние вярваме в персоналното отношение и силната връзка с нашите клиенти, защото знаем че само така можем да предоставим услуги от най-високо качество. А това е нашата цел!
Специализирани сме в осъществяването на цялостен счетоводен и финансов мениджмънт.
Предлагаме пълна гама услуги в областта на счетоводство и финанси, бизнес консултиране, данъчно-правно консултиране, вътрешен и независим одит при стриктно спазване на Българското законодателство и защита интересите на нашите клиенти.
Нашите клиенти са български и чуждестранни фирми, различни по мащаб и опериращи в почти всички икономически сектори.
Разгледайте услуги, които предлагаме и/или ни се обадете, за да насрочим среща в удобно за вас време и преценете дали ние сме компанията, която ще Ви помогне да намалите своите разходи, да спестите ценно време и да насочите енергията и усилията си към управлението на Вашите бизнес идеи.

accountingBanner